Odg: stefo-zajeb
Reply #28 –
eewan,nije problem u tome da li je ova ili ona rijec po pravopisu a pogotovo u zemlji koja nema jos istancan pravopis a i ako su pojedine rijeci i uzete kao takove a ti si naveo par dobrih primjera za koje i ja ne vjerujem da ce biti primljeni od sirega sloja puka-gradjana,
problem je u pojedinim snobovima koji misle da su Hrvati samo ti koji su tu rodjeni i odrasli,sve dok tako bude nece Hrvatska biti to sto bi bila da to nije vazno sto je sada vazno,
zivio sam u Njemackoj 39 godina i naravno da sam grijesio u pisanju i izgovoru ali nisam dozivio da mi se netko zbog toga potsmijava,
ovdje u americi sam tamo gdje sam bio u njemackoj tada i primili su me kao svoga rodjenoga,ovdje su svi koji tu zive amerikanci a to tu nikada nece biti i za to sam sretan sto ne zivim tu i ako tu zemlju smatram i smatrat cu svojom domovinom i ako Donko i Despotovic to ne uzimaju za ozbiljno ali na takve se ne treba osvrtati,hvala Bogu takvi su u manjini,
Kobac je napisao to sto i kako jeste,razna podrucja i razni dijalekti,
sto se tice omalovazavanja Bandica pa vi ste ga izabrali,takodje Franju,pa Racana i Sanadera koji nije Hercegovac a ispao je gori nego i jedan hercegovac,
istina je ma koliko ju vi cistokrvni Hrvati negirali,istina je da nije bilo Hercegovaca tko zna kako bi se danas ova drzava zvala,oni su ti koji su dali novac za oruzje,znam jer sam u to vrijeme veoma cesto bio u americi a danasnja Hrvatska se rodila u americi,
moj najveci Pajdas OLDTIMER je u vrijeme domovinskoga rata veoma cesto boravio kod mene i odusevljeno pricao o Franji i velicao ga do u nebesa,
neposredno poslije Francekove smrti sam dosao u Karlovac i prvo sto mi je rekao,"je si cuo da je KREPAO onaj PAS"
zavirite u internet i potrazite svoga suseda-komsiju pa se budete zacudili ako ga nadjete na spisku branitelja,
eh da ih je tada bilo koliko ih danas ima,rat bi se zavrsio za par dana.
i jos na kraju-koncu, Rale je izvrstan modelar,bio je clan ovdje i otisao,razlog je poznat.
za mene je ova po meni bezvezna rasprava ZAVRSENA,za sva vremena,
zahvaljujem na realnom pisanju,
eewan,PZ Design