Skip to main content

Topic: Postajte fotografije svog MINIJA!!! (Read 125312 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: Postajte slike svog MINIJA!!!

Reply #225 –
Za te male AIO kamene ne znam tocno samu rezoluciju (ima raznih), ali salju PAL ili NTSC format (iako je sama rezolucija cipa uglavnom manja od toga, pa je "rastegnuto" na PAL/NTSC - neka me netko ispravi ako grijesim) - dakle nikako HD tako da su HD naocale za FPV (ako se mene pita) bacanje novca (izuzev ako zelis gledati HD video na njima preko HDMI kabla).

Reply #226 –
Na HD3 se dovoljno brzo nindja grane vide :-[

Reply #227 –
285g mixuko

Reply #228 –
POKLANJAM dronove i nešto dijelova - vidi slike ( bez baterija ) nekome koga bi to veselilo :-)
Eachine racer 250, Flying 3D X8, ...

Sve je ispravno i relativno malo korišteno ( osim Flying 3D X8 koji je malo više trošen i dorađivan ).
Poklanjam sve u kompletu ne pojedinačno... Ne bi slao poštom već ako može netko osobno preuzeti ( Zagreb )

Reply #229 –
@Zeljko
Hvalevrijedna gesta da se nekome olaksa ulaz u ovaj hobby. Svaka cast!

Reply #230 –
POKLANJAM dronove i nešto dijelova ...
Zahvaljujem se Željku na velikodušnosti. I zahvaljujem se u ime brata i prijatelja koji će samnom krenuti u svijet letenja. Stvarno VELIKO HVALA :)

Reply #231 –
Predivno, super! Željko thumbs up !!

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk

keep rippin'
peace

Reply #232 –
Respect za ovakvu gestu : )

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Reply #233 –
Svaka cast!!! Sad je na Osi da javlja kako ide!

Reply #234 –
Evo, upogonjeni gotovo svi. Za hexacopter sam si napravio privremeno 2S bateriju od dvije 1S baterije i leti. Malo sam prtljao oko kamere ali sam i to uspio namjestiti. Ostali dronovi idu odlicno. Jos je ostao ovaj sa gps-om. Njega sam ostavio za kraj kao naslozenijeg. Kad i s njim poletim, javim vam.

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

Reply #235 –
Jel' mozemo ovdje postati i slike mikro quadova (i nano), ili samo mini quadova?

Reply #236 –
Ni slucajno, ako ti stavis tog svog pizduna koji samo pravi problema vlasti, forum ce se samozapalit i pocet ce curit kiselina kroz monitor.  8)

Reply #237 –
 :D :D :D :D :D :D :D