ja vec vise od 3 godine uporebljavam kompresore ( 3 vrste ) njihove poizvodje bez problema , zapadni kompresori nisu
nista bolji od kineskih , mnoge evropske tvornice turbina imaju njihove kompresore ( mozda smo im mi malo zavidni )
pa oni su nas prevazisli na mnogim poljima ( pa bili su i u svemiru i sretno se vratili na zemlju nekoliko puta ) ah taj
konfucijus ? (( jos nesto da dodam njihovo turbinsko kolo ima najmoderniju "za sada aerodinamicki
profil lopatica " koje garantira sto je moguce vecu iskoristivog rotacione dinamike pretvorenu u radnu silu , ko
zna mozda i ima potisak 13 kg , njihovo tur. kolo sam imao licno u rukama to je sve za sada ) modeljet
Ne znam sto si ti Cvetko imao u Rukama i gledao ali na Slikama koje je objavio ZAGI
se veoma dobro vidi da je Kvaliteta katastrofa.
nisam imao njihove Odljeve Turbina ali sam imao Masinske Odljevke i mogu ovo isto reci,jedino sto je dobro je cijena!
Poz. Iv
iwane ja bi ti preporucio prvo sam da napravis jednu ,a mozda i dvije turbine ? naravno od americkih odljievaka
pa kad je sve to gotovo i odlicno rade onda se pocni baviti kritikama i hvalisati svoju robu (pa ti do sada nista nisi
napravio na polju modelarkih turbina, pazi jedna narodna izreka uspjesi u proslosti nije garancija za buducnost )
, modeljet
Krivo si protumacio moje pisanje i ocjenu,da li namjerno ili ne nije bitno,
Ja se nisam bavio Vasim Turbinama ali sam nekoliko Alata uradio za Turbinska Kola a i komplikovanijih oblika nego ova a ona su na Oko svi veoma slicni po obliku Lopatica,
razlika je u velicini,
Napisao sam samo sto sam na Slikama vidio a to da je povrsinski Kvalitet veoma los moze i Slijepac da vidi,
o Kapacitetu koji ista ostvaruje ne govorim,
inace povrsine kod kvalitetnih Odljevaka su glatke kao Staklo i tu ako nesto doradjujes mozes samo pokvariti,
Primjer,uzmi Behotec i uporedi sa Kinezom a gdje se Behotec lije mogu ti reci.
Jos ce mo se sresti na ovoj Stranici,
Poz, Iv