lol.. gledam malo cjene .. čista pljačka... tabla deprona 5€?, o stanicama da ne govorim.. 400€ Aurora/Optima9 čista bez ičega očto... naspram 500$ full box.
ajde ne pricaj gluposti, cijena za depron je ko i svugdje u svijetu, da ga ima kod nas za kupit bio bi sigurno 50-70kn tabla
puno ti 400€ za auroru sa 9 kanalnim prijemnikom? kupis HK ili Turnigy sa 8 kanala za 60 dolara ili narucis ovu za 500$ pa kad ti dodje ovamo sa carinom i postarinom urlat ces na mjesec i to ako ces imat srece da je uvezes uopce
Hm.. tabla deprona nedaleko od ZG je 3.5€ a ide i manje na full box, + šta ti to sve lijepo čovjek doveze iz SLO u hr, tak da me carina ni put najmanje ne košta.
S druge strane, opet pišem, jer je full komplet aurore 540$, ok dodaj na to još PDV na carini, a dodaj PDV na 400€ stanicu/prijemnik bez serva, a kako mi se čini što inače rade u slo i bez baterija i ostalog.
Postoji neka razlika kod uvoza iz SLO i Ostatka svijeta?
Nhf.
Ok ako ti je ta trgovina favorite seller, no meni su te cifre prenapuhane, jer su zamjenili samo currency simbol iz dolara u euro, a uz to očito plaćam carinu i uvoz u sloveniju, pa još jednom to sve u hr.
Ako je rješenje šverc preko slovenske granice u hr, onda mi je bolja solucija narudžba u sloveniju, pa da mi to sve kolega slovenac doveze u hr kad ide na ljetovanje.
Dakle ako si uzimao svoju auroru u toj istoj trgovini, možeš li navesti detalje, tipa cijena , šta je sve u paketu, a šta se sve extra plaća.