Bio ti je tu jedan Spektrum za prodaju na forumu prije dan dva, ja sam osobno isto preko foruma kupio Spektruma DX6i , polovnog s jednim 5ch prijemnikom, i onda nakupovao sa GiantCoda i hobbykinga 6ch prijemnike, koji su jeftini, a odlični, tako da ih sad imam 7
Gledaj da ti je stanica što bolja, ima i kolega neku jeftinu stanicu, al kad leti posudi ipak od mene, jer je lakše upravljat i pogotovo podesit odziv palica i sl, što jeftinjare nemaju. Također bitno ako imaš više modela različitog tipa kao ja.
Napravi si sam jednog, uzmi taj F16 jer je jednostavan za prvi put, kupiš 2 ploče izoflora 6mm (cca 18kn), može i onaj rebrasti, mada je ljepše s glatkim, isprintaj šablon i izreži. Ako ti se da bojat, bojaj, no budući da prvi modeli uvijek završe s nekim lomovima obavezno uvijek uz sebe nosi Uhu Por ili Uhu Strong and Safe (ovaj drugi je za brza ljepljenja stiropora). I neka ti ne bude žao ako ga skršiš (ja sam već 3 sahranio) jer sve dijelove možeš iskoristiti, samo izrežeš model iz novog komada Izoflora (šablon već imaš) i prebaciš elektroniku.
Kad sam slomio malog dvokrilca (eh, zaigrao se i potrošio bateriju pa se zabio svom silinom u oranicu) skinuo sam motor i servače, sve spojnice, poluge, izrezao drugi dan novog i složio ga u letno stanje. I vozi opet
Pogledaj ovaj post, šta sve koristim od materijala
http://www.flyfreak.net/pocetnici/f3x-evo/msg29277/#msg29277
Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.