Uglavnom, da skratim svoje viđenje svega u jedan post, s obzirom da je ovo napravljeno "samo" prema planu, a ne prema nekom build logu, svjestan sam da model ima podosta nepravilnosti, ponajviše zahvaljujući mom neiskustvu (ovo mi je prvi model u životu koji sam napravio) i bilo je za očekivati da neće sve ići po planu. Mislim da je odabir materijala ipak promašen prvenstveno zbog apsorpcije topline, a drugo, tu se dalo skinuti puno više "mesa" i olakšati model, posebice u predjelu nosa, pa bi sad i baterija stala u taj dio
Druga stvar, profil krila je, kako je i rečeno, očigledno promašen, a krila jednom kad sam napravio nisam provjeravao balans iako sam potrošio podosta ljepila za ljepljenje remenjače i onih djelova gdje krilo ide u kut, malo više ljepila na jednom, manje na drugom, vjerujem da bi već bio problem (posebice ako je riječ o ljepilu iz pištolja)
Osobno smatram da je model pretežak (750 grama s prevagom na nos) za svoju veličinu (bez obzira na to što motor ima 900injak grama potiska, ALI, možda ne s 8x4 propom kojeg imam!), uz, naravno, nepravilnosti kojih zasigurno ima napretek i koje sigurno doprinose problemima koji su nastali.
..eto, kako god model izgledao sjajno, ne želim se hvalit (s nečim što je lijepo, a nije funkcionalno),al moram priznat, svi koji su ga vidjeli uživo, puno pozitivnih kometara je bilo na dizajn i izgled
ako ništa drugo, poslužit će kao malo veća maketa, ipak, to je moj drugi hobi