Odg: predstavite se
Reply #617 –
Lijep pozdrav
Evo da se predstavim, zovem se Boris, 39 godina, radim u ITu. Eto zanimju me RC modeli a počelo je prošle godine kada sam nabavio dva buggy-a HSP XSTR PRO 1:10 i popratne opreme, te savladao neka područja. Kod kuće imam još kojekakvih RC automobila, sobni helić, gliser sa kojima se sin zabavlja, a kojemu je ova cijela priča sa RC modelima zabavna.
Posljednjih nekoliko tjedana sam se navukao na avione, te sam čitao dosta po ovom formu i drugdje. Za početak planiram posložiti svoj avion i opremu, pa na simulator, te let vani. Kuda će me to odvesti za godinu dana vidjeti ćemo. Možda uzmem još koji model, možda malo eksperimentiranja sa FPVom.
Nakon čitanja foruma naručio sam sljedeće što će se po potrebi moći nadograđivati, a još je u dolasku.
Bixler 2 ARF
ESC Turnigy 45 AE
Turnigy 9XR, + baterija
modul DJT - FrSky DF 2.4Ghz Combo, nešto senzora i Display
Orange RX Flight Stabilzer
4 baterije 3S 2200 mah nano teh Turnigy 25C-50C
+ razne druge sitnice
Ovaj vikedn sam bio u Prelogu te pogledao "2.Meeting MAK Zapad i ZK Rode Prelog", probao letjeti u trener učenik modu, svidjelo mi se.
Uglavnom pozdravljam vas, te ću sigurno imati i početničkih pitanja.
9XR + FrSky, Bixler 2, Phazer KX EDF, ELF DLG, Quanum Nova QuadCopter, DEX mini quad, Q-BOT micro quad, 2 x Buggy HSP XSTR PRO 1:10, Monster Truck 4WD 1/8 Nitro Circus, Relentless Racing Boat ...