motori ti rade u rasponu AMPERA.
Znači neki motori su napravljeni da mogu podnesti struju do 10A i to su slabiji motori najčešće, a s druge strane neki mogu do 60A i to su jači motori, puno veći. To nije granica , postoji svašta.
"kv" oznaka ti pokazuje brzinu motora.
Za neko normalno letenje i 3D su između 800-2000kv recimo i to okvirno (ispravite me ako je pogrešn
)
iznad 2000kv(okvirno) su puno brži motori koji vrte manje elise i služe za brže avione. I na to treba paziti.
Ako motor od 1000kv staviš 9x4 prop i on vuće 20A na 3S 11.1V bateriji dobiješ cca200W snage (20x11.1) i recimo to motor izdrži.
Ako na taj svoj motor staviš veći prop od preporučenog znači 12 incha i napraviš isto on će otići u amperima možda na 30-35A na 3s bateriji
i dobiti ćeš 300-400W. E sad da je takva računica , onda bi svi stavljali samo veći prop i vrtiš boing s propelerom od par metara s motorom od 50grama.
E tu je ono što razlikuje motore a to je maksimalna amperaža koju može podnijeti motor.
Tvoj kaže da je oko 11A i ako ga prisliš na 15 deset sekundi bude vjerovatno izdržao ali ako mu staviš 25A, bijeli dim. Traži drugi.
Zbog svog načina izrade, male cijene i mase taj motor ne može podnijeti više struje(A). Na 2S možeš staviti veći prop na motor ali će biti manje snage.
Tvoj motor je sličan prvom motoru koji je bio na CAP 232
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2112Taj motor je jako sličnih specifikacija. Izgorio mi je prvi jer sam stavio 11x4.7 prop nakon 2 minute letenja. Sletanje na nos
Nakon toga stavio sam 11x3.8 i stvar je u normali(popravljen
ali 30 grama teži). Nakon toga je išla ona grdosija gore navedena. Nije na prodaju nažalost, imam samo jednog.
Stvar možeš provjeriti i sa WATTmetrom, ili nekim uređajem da vidiš da motor ne ode u nedozvoljeno.