-Bio nekad djecacki san
-Frend mi pokazao snimku IC helica kako leta po sobi (sjetio se sna)
-kupio IC helic i letio po sobi 1 dan
-naleto na koaksijalca otprilike velicine helica klase 450- kupio ga, malo ostetio, letio nekih dva-tri tjedna
-kupio Esky Belt CP samo zato sto su mi rekli da je nemoguce naucit letit s tim, nakon tjedan dana uspjevam ga drzat u hoveru na mjestu cijelu bateriju
-naletio na ovaj forum
-skuzio da sam PRVO trebao procitat vecinu savjeta i onda se upustit u helice (recimo, prvo bi definitivno kupio kvalitetnu stanicu)
-Nakon 3 leta na livadi belt pada, manja ostecenja, narucio iz HK-a 450 PRO i kupio kvalitetniju stanicu stanicu, belt nek odmara
-Nakon vise sati videa i hrpe thread-ova slozio prvi helic, prilikom testa tresnuo o pod (bio vezan) moja glupost i greska (obrnuti kanal 3), dan danas ga nisam sredio do kraja, cekam malo kvalitetnije djelove.
-Nabavio simulator, proveo na njemu nekih mjesec dana (preporucam za svakog pocetnika)
-Bio HK450CCPM na ponudi za 9USD, narucio, slozio, i stvarno jako dobro leti (za pocetnika). Uzeo jos 2 baterije uz njega.
-Evo nakon tocno 6 mj. od IC helija, uz sve zgode i nezgode sad letim jos uvijek HK450CCPM bez nekog straha i treme, savladao normalan let, iliti "sport flying" donekle. Jos nisam pokusavao 3D, za to bi ipak volio malo se posavjetovat
Evo, opis jednog pocetka u kratkim crtama
E, da, ovaj hobi definitivno iz dana u dan stvara sve jacu ovisnost :-)