Baš zato ako nam je stalo do modelarstva bilo bi oke da prestanemo sa ovom vrstom zajebancije.
Kaj je to ok da moj frend iz Buševca piše na jednom forumu a ja na drugom a na livadi zajedno letimo.
Ako budemo puhali na RCP ti ljudi se ovdje neće regati, koji su njihovi razlozi da se drže tamo u to ne ulazim ali se ne mislim zbog foruma poriječkati sa ni jednim kolegom modelarom a svaki forum na kraju krajeva čine njegovi članovi.
Isto tako članovi čine i jedan modelarski klub kao naš u VG a dio nas je na jednom forumu a dio na drugom.
Vrijeme je da se prestane sa glupostima.
Naš kolega Wespen je više nego dobro odradio posao oko foruma uložio svoje novce i vrijeme a da nije ni hvala dobio.
Jasno je da je ovaj forum od vizualno i svakako drukčije napredniji od bilo kojeg modelarskog foruma.
To mi kao člananu ovog foruma puno znači isto kao i sloboda pisanja. Samo nije ok da zagađujemo više čovjekov trud.
Znači kolega Igor Švehla, Wespen HVALA ti na forumu i toleranciji prema svim članovima ovog foruma.
Kaj se kolege Sarage tiče on je naš kolega modelar, zajebant i da je drukčiji tko zna jel bi si bio dobar s njim. Da je popljuvan bez razloga još na starom FF sigurno da je. Da je sad Saraga vidio da je dobar ili veći dio modelara uz njega vidio je.
Nema se više što dokazivati sve se zna.
Za dobrobit modelarske zajednice i ovog foruma na ovu temu može lock ili je izbrisati. Sve je rečeno.
Mene veseli da idem danas na letenje na kanal kod ekipe s kanala i kak su dečki pozvali sve modelare dobre volje odazovite se