BMov tavan February 07, 2012, 11:01:51 am Bilo je tu svega i svačega, pocelo s helikopterima (i brzo završilo) nastavilo s autima on road/off road i gliserima... Avioni su me nedavno počeli zanimati i do danas su mi daleko najzanimljiviji.Avioni su počeli s sky runnerom iz pluramaksa koji je svoju ulogu učenja odradio savršenoA onda se krenulo na dedine modeleSad je aktualan jedino Axial scx10 i brushless koji je karijeru započeo kao nitro trenerOno zbog čega čekam proljeće je nitro "jedrilica" 2.8m 8,5ccm zweitakt
Odg: BMov tavan Reply #1 – February 07, 2012, 09:19:08 pm aaaa jooooj uspomena... iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
BMov tavan Reply #3 – February 07, 2012, 09:53:13 pm oooo iveče momče!!!! iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
BMov tavan Reply #5 – February 07, 2012, 11:22:30 pm pa sto me ne nade prije??? ja sam samujem! jel se spremas za toplinu? iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
BMov tavan Reply #7 – February 07, 2012, 11:32:46 pm tople dane za kolektivnu borbu protiv gravitacije iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
Odg: BMov tavan Reply #8 – February 07, 2012, 11:35:19 pm Od sutra krecu pripreme, cekam da mi dodje novi sarafciger. Polomio sam alat
BMov tavan Reply #9 – February 08, 2012, 08:19:59 am ko ti kriv kaj ne letis modele od deda ive mene zanima samo onaj velki nitro Kaj sam ubo. i brunin nitro kaj je ubo i tvoj velki kaj si ubo iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
Odg: BMov tavan Reply #10 – February 08, 2012, 09:32:35 am I onda smo mi kao nešto kaj malo balze polomimo a ovaj vlastiti alat trga... Ajd da nisu sve samo kao uspješne fotke,Ovo se desi kad igraš lovice, i izgubiš...A ovo kad pojam slijetanje u preciznu točku shvatiš malo previše doslovno...
BMov tavan Reply #11 – February 08, 2012, 09:35:58 am postaj i moju! isti model par dana ranije iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe
Odg: BMov tavan Reply #13 – February 08, 2012, 10:03:29 am Ali nemožemo mi uništit toliko da deda ne popravi za dan-dva:
BMov tavan Reply #14 – February 08, 2012, 10:18:06 am hahahahaha jesmo spektakularni iskustvo je ono šta dobiješ kad ne dobiješ ono šta hoćeš, ono dolazi iz losih prosudbi, a iz iskustva dolaze dobre prosudbe