Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #30 – March 26, 2012, 02:20:30 pm Naravno da je Osim toga, nemreš kupit bolje za te novce (a i nešto veće), ja ju ne bih mijenjal za niš
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #32 – March 26, 2012, 03:39:51 pm Quote from: crnee on March 26, 2012, 01:48:29 pmjoš par pitanja za koja ne nalazim odgovore propeleri: koja je razlika u letu izmedju 8" i 10"stanica: zna li netko jeli Futaba T8FG Super po CE standardu?hvala!Vezano za stanicu ta koju si naveo ima standard ako je to ova koju sam našao(bitan je ovaj znakić CE) http://www.rcgroups.com/forums/showatt.php?attachmentid=3195459&d=1271788250 https://t.me/pump_upp
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #33 – March 29, 2012, 05:34:34 pm Quotepropeleri: koja je razlika u letu izmedju 8" i 10"prepostavljam da je razlika u snazi odnosno brzini uzleta, no postoji li korelacija sa snagom odnosno potrošnjom baterija?vibrira li više ili manje?a vidim da postoje i propeleri sa 3 kraka...bio bi zahvalčan ako mi može netko osvijetliti mrak.hvala! ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #34 – May 02, 2012, 10:21:32 pm evo stiglo sve napokon pred tjedan dana baterije sam čekao duže ali napokon je sve stiglo.sklopio sve polemio šta treba i sve konektore upiknuo prema manualu/ima.zaštekalo je kod konfiguracije NAZAe, komp jednostavno ne želi instalirati drivere. izvrtio sam sve kombinacije i savjete na forumima.naza vidi komp, komp vidi nazu ali ne instalirava drivere.instalacija prodje, sve je ok, ali driveri nisu prisutni.jel imao tko sličan problem? ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #35 – May 02, 2012, 10:42:30 pm jesi ih ručno probao instalirati?prvo instaliraš njih onda spojiš nazu, meni na 7mici radi bez beda
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #36 – May 02, 2012, 11:33:43 pm I ja sam ih ručno instalirao isto tako sedmica i sve radi super. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #37 – May 03, 2012, 01:26:52 pm Evo jutros sam uspio Već sam padao u očaj.Win7 u virtual mašini na Macu. Iz prve.2 PCa prije toga, samo problemi. Driver was not correctly installed ...instalation failed itd...Windows moves in mysterious ways...No potrošila se baterija na Txu :damn: Nadam se da ću poletjet danas oko 23h, kad se napuni Tx baterija ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #38 – May 03, 2012, 03:04:22 pm letenje po noći je pravi put u propast za početnika.....
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #39 – May 03, 2012, 03:38:03 pm istina no volio bi vidjet osobu koja neće zavrtit propelere prvom prilikom kad da to može na svom prvom quadkopteru ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #40 – May 03, 2012, 03:42:03 pm ..imaš pravo al ipak potrazi osvijetljeno mjesto...jer najgore je kad slomiš elise na novom multiju a rezervne nemaš,pa nemreš letit jer moraš čekat da stignu nove iz HK 15 dana..imao sam ja rezervnih ali ko za inat uvijek su pucale jedne te iste...
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #41 – May 03, 2012, 03:44:02 pm naravno, parking pored kuće. osvjetljen i poluprazan.namjeravam samo isprobat kako radi.pravo letenje ujutro hvala na savjetu ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #42 – May 04, 2012, 01:11:03 am leti stigao sam ga samo malo isprobati prije nego me susjeda potjerala ipak je bilo 1 ujutro al nisam mogao docekat jutro ko pita više zna
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #43 – May 04, 2012, 03:29:06 am Ja te totalno kužim, slagao sam quada do 3-4 ujutro (ne sjećam se točno) i morao sam ga ići isprobati u dvorište, odmah Isto je s helijima, samo ako su elektro. Nitra ipak ne mogu palit tak po noći, malo je puno preglasan
Odg: Novi quad, newbee dilema Reply #44 – May 04, 2012, 10:25:02 am ono sto sam skuzio jucer iz ono malo leta quad počne driftat kad neko vrijeme leti u mjestu, nije bilo vjetra.pretpostavljam da je to normalno no ipak pitam. ko pita.... i ne podiže se ravnomjerno, jedna strana se digne sekundu ranije....sve mi je ovo novo i učim isključivo iz vlastitog iskustva.dok ga nisam složio nisam ni letio ništa slično.hvala svima na pomoći i odgovorima na moja početnička pitanja ko pita više zna