Skip to main content

Topic: Odg: dal vam dolaze paketi ?? (Read 6998 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Odg: dal vam dolaze paketi ??

Reply #30
Da malo obnovimo temu...imam situaciju koja se možda još nekom desila.

14. siječnja 2020. naručio sa Aliexpressa neku điđu od naglavne lampe sa povećalom za rad. Nisu niti poslali na poštu, stalno produžavaju "Processing time". Pokušao kontaktirati prodavača - dućan kao ne postoji.
Pokušao napraviti dispute na Aliexpress-u - no u svim mogućim kombinacijama baci ne na kraju na neke automatske odgovore "Eva". Pokušao u više navrata doči do mogućnosi da pošaljem mail ili zahtijevati "chat sa real person, not machine" -. baca me opet na automat. Automat samo potraži neku ključnu riječ u mojoj rečenici i dade imbecilni odgovor ili novo pitanje u istoj razini...

Da li netko ima slićnu situaciju ?

Re: Odg: dal vam dolaze paketi ??

Reply #31
Ne kupujem preko Ali-a jer za sve sto sam nasao ne primaju paypal (kada sam zadnji puta gledao).
Primijetio sam drugu stvar, a to je da ebay selleri daju nekakav tracking koji ima vise od 13 znamenki, paket ne mozes pratiti preko posta.hr portala, nego samo preko tracitonline stranice koju nasa posta ne priznaje.
Tako mi za jedan paket pise da je od 2. mjeseca u zemlji odredistu (HR), a info(at)posta.hr kaze dali je krivi tracking broj, oni ne priznaju nikakve tracitonline stranice.

Re: Odg: dal vam dolaze paketi ??

Reply #32
Ne kupujem preko Ali-a jer za sve sto sam nasao ne primaju paypal (kada sam zadnji puta gledao).
Da i tu se krije kvaka: ako nema isporuke, PayPal ne pita, ide full refund, gotovo. Ovdje se moraš sa Alixom nadmudrivati !

Uspio većeras riješiti stvar: što god da pitaš , baca te na "Eva", a to je automat. Na kraju sam se sjetio i počeo pisati na hrvatskom i kada me pitala "koji jezik" ja sam rekao "Bednjanski". Eee, u tom momentu se uključila neka druga, stvarna osoba "Maria" koju sam uvjerio da mogu "pidgeon engliš", sa "š" pa smo se fino pospikali i shvatila je da moj order čeka od 14. sijećnja 2020. Ide cancellation i povrat love.