Odg: Manje poznate modelarske vještine...
Reply #38 –
gle, to kaj smo pod psudonimima jer stvar da tako funkcionira web oduvijek. iako su ljudi u tome nasli svoj alter ego pa kroz neki izmisljeni lik na webu i kroz forume ili drustvene mreze stvore svoje neki izmisljeni svijet u kojemu su onu carevi je samo njihova osobna stvar. i funkcionira na ljubavnim sajtovima/blogovima ili kod pojedinaca koji imaju svoj sajt ili su negdje administratori pa se kroz svoj pseudonim ohrabreni spoznajom da ih niko nece prepoznati maltretiraju druge i pune svoj ego ziveci neki virtualni zivot.
no kao i u stvarnom zivotu, vise manje svi mi imamo neke svoje pseudonime ali ih zovemo nadimcima. ali kaj ti na RC sceni koristi neki pseudonim kad moras kad-tad doc na livadu i predstavit se...onda taj neki virtualni frajer/ica pada brzo u vodu...no u pravu si kad iscitam u tvojim slovima sarkazam da ljudi to koriste kako sam to gore naveo...no to su debili o kojima ne treba trositi puno zivotnog vremena.
tak da se ne trebas cuditi zakaj nismo svi pod svojim imenima no net je ionako virtualno mjesto pa mozes imati i neko virtualno ima ako te to veseli..a kako ce ga netko koristiti je na njemu samome.
i da,iznenadio si me godinama..jer i dalje vidim zagrizenost prema modelarstvu a to je jako lijepo..bavio se ti time jos dugooo vremena
Hangar: Viper 90EDF, Viper Xicoy X45, SScorpion 90EDF, STucano 1.7, Habu XS 80EDF, T-45 Goshawk 90EDF, Stream Glider V2 64EDF, Marlin 64EDF, Pichler ARROW, Extra 330 SC, FunCub, EFX Racer, KingTwin 1700, Waco, Timber Evo, Cirrus SR22T 1.5m, Katana 3D 1m, Fokker DR1, Futaba 14SG & Spektrum NX8.