Skip to main content

Topic: ZENMUSE OD 50 DOLARA !!!! (Read 273679 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: ZENMUSE OD 50 DOLARA !!!!

Reply #870
Dobro jutro..

Reply #871
Dobro jutro i tebi.

Videl sam post od prije, ali nije bilo neke rasprave, mišljenja...

Reply #872
to ti je taj,po toj cijeni trenutno na svijetu nema boljeg ili nema uopće...
 ;)

Reply #874
a čuj,premotanih nema...tigerovi nisu još a oni tvoji na gimbalu sa 24 kraka i 22 pola su super,samo,jesi li ih premotao?takvih nema nigdje još...

Reply #875
a čuj,premotanih nema...tiger nisu još a oni tvoji na gimbalu sa 24 kraka su super,jesi li ih premotao?takvih nema nigdje još

Premotao sam ih :). Najjači moment koji sam ja vidio.
FUTABA 14SG, T8FGSUPER
T-REX 700E V3 V-Bar DFC
FIVE F8X.04 DJI A2 Z15 GH3

Reply #876
Da premotao, frajer je još uvjek zamišljen od motanja. :)

Reply #879
a čuj,premotanih nema...tigerovi nisu još a oni tvoji na gimbalu sa 24 kraka i 22 pola su super,samo,jesi li ih premotao?takvih nema nigdje još...

Tigerovi su več :http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1860472
al je treba bit dosta brz.

Reply #880
Moj gimbal za gopro od alu profila ne da je ruzan ali koliko god da je ruzan toliko dobro radi da sam odusevljen i ne mislim ga mjenjati. Motore sam premotao bez skidanja statora sa tijela ali sam popizdio motajuci ih. Nemam problema sa vibracijama jer sam nosac pricvrstio za av 130 360(skinem av 130 i ostavim 360 na kojem su antivib gumice ) pa mogu lako mjenjati nosace.

Reply #881
a daj darko uvjeri i nas s nekim svojim video da vidimo kako to savršeno u tebe radi  :D
svaka čast :)

Reply #882
nemoj mi darka on je pravi pilot i snimač ako on kaže da je dobor onda je.
A odma je otišao i korak dalje pa ima i 3 os koliko sam shavtio to je to :)

Reply #883
Postavicu slike nosaca iako ne zavrijeduje paznju zbog izgleda. Nemam trecu osu jer taj 360 koristim samo da na njega direktno uvrnem nosac od gopro a ne kao trecu osu, i takodje mi sluzi kao izolacija od vibracija.
Ja ga nisam testirao kao Majki sa ekstremnim letenjem ali za moj stil letenja sam prezadovoljan

Reply #884
Evo ga nosač... Y6....i treća os,i antivibration mount,i šine za pomicanje naprijed nazad a naravno i pomicanje po svim ostalim mogućim i nemogućim osima....naštelavanje slijedi  8)

[attachimg=1]

izrezano sa ubodnom i dremelom,napravljeno od dijelova koje sam imao doma od starog nosača...