Hvala, 20+ godina s lemilicom u ruci, bilo bi besmisleno da se ne vidi
Inaće lem koji je korišten (neznam gdje ga ima za kupit) sam dobio od poznatog nam glazbenog producenta g. Nikolina, ostalo im kada su sastavljali studio, ja predpostavljan da se radi o dosta kositra + srebro bez imalo paste i aditiva, ali se ne kužim baš u kemiju prije ću im vjerovat kad kaže da je lem brutalan
teško se topi treba 100w lemilica, a 2 žice nalemljene na kant se mogu savijat a da ne pukne lem.
Naravno s takvim lemom se ne može lemiti na bilo koji kabl jer bi se izolacija istopila, ja sam koristio semi rigid RG402 koji dolazi gol ali ja sam ga obukao u crni termobužir.
Evo za ostale koji prate ovu temu, danas sam malo testirao, ali pravi test koji ću tek radit ovih dana ću snimit na prijemnoj strani capture karticom pa okačim video.
Inaće VTX s ovom novom antenom konzumira cca30mA struje više (na 3s) a jednako se grije (60 stupnjeva nakon 10min s originalnom i s ovom antenom) - ćini se da antena bolje rezonira u korist izlazne snage, ali to ćemo još napravit neka mjerenja, zasada moj subjektivan dojam sa današnjeg leta je jako pozitivan, slika se nije gubila pa čak ni kada nisam imao optičku vidljivost sa modelom. Također pratio sam na monitoru i RSSI Futabinog recivera i nisam uoćio nikakve anomalije u odnosu na već naviknuto ponašanje te skale s obzirom na mjesto letenja i udaljenost, dapaće rekao bi da se i RSSI popravio za nekih mojih subjektivnih par posto (mjesta gdje bi se inaće znao zaustavit u zraku i očitat RSSI recimo inaće bi bilo 40-42%, a danas 45-46%).