GoPro kvar March 21, 2013, 04:38:58 pm Pozdrav Ovako imam problem sa GoPro hero hd... Znaci kada ju upalim ekran skroz slabo radi i kada zelim nesto pocet snimat ili slikat kaze da ne mogu kao da nema kartice unutra... To mi se sad malo prije dogodilo, a prije sat vremena je sve normalno radilo :/ Dali mozda ima to veze sa tim kaj sam ju prikljucio na FPV? Nakon toga nije radila kao spada , a inace radi normalno kada ju ukljucim na FPV... Dali neko zna kaj bi to bilo? I dal se da to di popravit? Hvala lp Nikola
Odg: GoPro kvar Reply #1 – March 21, 2013, 04:40:57 pm Kada pritisbem ekran sa prstom malo se pojavi boja lp Nikola
Odg: GoPro kvar Reply #2 – March 21, 2013, 05:17:48 pm Nosi ju di si kupio, s tim da prvo probaj novi firmware dići gore.NE stišli nikakve ekrane sa prstima. Tekući kristali nisu baš neuništivi
Odg: GoPro kvar Reply #3 – March 21, 2013, 05:55:53 pm to sam slucajno pritisnuo inace to ne radim a to sam tu sa foruma kupio, di mogu nac novi firmware? samo prikljucim kameru i instaliram? lp Nikola
Odg: GoPro kvar Reply #4 – March 21, 2013, 05:57:27 pm Quote from: red bull on March 21, 2013, 05:55:53 pmto sam slucajno pritisnuo inace to ne radim a to sam tu sa foruma kupio, di mogu nac novi firmware? samo prikljucim kameru i instaliram?na njihovom sajtu...mozes preko programa njihovog to updateat, a mozes skinut firmware, stavit na karticu, pa odštekat kameru i instalirat tim putem.sve ti je objašnjeno!
Odg: GoPro kvar Reply #6 – March 21, 2013, 07:00:55 pm ne želi mi ni ocitat go pro na komp niti mi ne zeli updateat novi firmware pokusao sam par puta ali nezeli.. upute sam sto puta procito i pogledao filmic ali en zeli lp Nikola