Skip to main content

Topic: X-8 katapult maiden na travici (Read 15499 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: X-8 katapult maiden na travici

Reply #15
da, to je to..i da, nije propisala elisa, ali nije ni vukao prevec struje..samo je bio los spoj motor/esc...no da,majstor gradjanin na djelu..uostalom video sve govori  :D :D
Hangar: Viper 90EDF, Viper Xicoy X45, SScorpion 90EDF, STucano 1.7, Habu XS 80EDF, T-45 Goshawk 90EDF, Stream Glider V2 64EDF, Marlin 64EDF, Pichler ARROW, Extra 330 SC, FunCub, EFX Racer, KingTwin 1700, Waco, Timber Evo, Cirrus SR22T 1.5m, Katana 3D 1m, Fokker DR1, Futaba 14SG & Spektrum NX8.

X-8 katapult maiden na travici

Reply #16

da, to je to..i da, nije propisala elisa, ali nije ni vukao prevec struje..samo je bio los spoj motor/esc...no da,majstor gradjanin na djelu..uostalom video sve govori  :D :D

Sorry Gradanin, ja sam mislio da ima neka nova informacija. Mislio sam da si XLa slozio i da nije poletio...

Odg: X-8 katapult maiden na travici

Reply #17
nova? meni je dosta i ova stara  :D :D

kaj se tice slaganja..neckam se oko x8...ili neceg malo manjeg za prvi fpv model..fakat se neckam...ko neka zenskica..bi al da ne ude  ;D,
Hangar: Viper 90EDF, Viper Xicoy X45, SScorpion 90EDF, STucano 1.7, Habu XS 80EDF, T-45 Goshawk 90EDF, Stream Glider V2 64EDF, Marlin 64EDF, Pichler ARROW, Extra 330 SC, FunCub, EFX Racer, KingTwin 1700, Waco, Timber Evo, Cirrus SR22T 1.5m, Katana 3D 1m, Fokker DR1, Futaba 14SG & Spektrum NX8.