Skip to main content

Topic: APM 2,5 pomagajte  (Read 14261 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: APM 2,5 pomagajte

Reply #31
Makni mix netrebaju ti 4 moda i iskoristi taj kanal za autotuning te nakon sto to napravis vratis nazad i imas sva 4moda.

Sent from my iPhone
Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju

Reply #32
Ok , hvala cekam dan kada ne pada kisa , a to ce biti sutra pa da probam ono sto je Hucaljuk stimao , ako bude potrebno mjenjam na ovo

Reply #33
Peroemin jesi li probao autotuning ?

Reply #34
jesam...i na kraju na oko 95% autotuninga mi se srušio...odoše 4 propa čekaju se sad novi iz Kine grrrr,ne pitaj niš...

Reply #36
Ovo fantastično izgleda , baš ljepo leti kada ga ustima auto , jesi li ti detektirao zasto ti ga je rusilo , citamo sam malo na forumu svaki cas treba izac rc6

Reply #37
izašao je bio već rc6 pa ga je maknuo jer nije neš valjalo pa je opet rc5..stavio sam ga ja gore i razne elise koje mi ostale gornje 13x4,5 a dole 14x 5 i probo opet al opet negdje pod kraj zaštekalo pa sam sletio....

Reply #38
ha ocito neki bug
 ima , valja pricekat neku verziju noviju valjda ce do Božica

Reply #39
uspješnost autotuninga je 90% kod nekih letjelica ne šljaka..sad su mi napisali da maknem gimbal jer njegova težina remeti CG hmmm...

Reply #40
Aha ok , pa probat cu , ovako on meni ok leti ali jos kad ga podesim bit ce jos mirniji i sigurniji ,

Reply #41
ako bude nervozan poslije autotuninga probaj ostavit ostale parametre kako ih je namjestio a stab roll malo spusti

Reply #42
Gde se moze kupiti: Airspeed Kit with MPXV7002DP a da je free shiping ili razumna cena dostave?

Reply #44
Gde se moze kupiti: Airspeed Kit with MPXV7002DP a da je free shiping ili razumna cena dostave?
sa čim ovaj post ima veze??sa multijem sigurno ne,mjerenje brzine tu je nepotrebno za išta...