evo ovako...nisam fleshao sa Simon K nego sa BLHeli ali su oni ionako slični..I moji esc su plush 40A
pod broj 1 nadam se da si ostavio izvode sa esc zalemljene tako da prema potrebi možeš updejtat firwere I namještat postavke na kompu a ne putem stanice....jer to je lutrija sve u pravi trenutak pogodit(evo video kak ide)
How to Calibrate PPM Min/Max Value with BLHeli ESCkalibraciju throttle se isto može napravit (u mene je bilo PPM,neznam PWM signal))I onda ako si spojen očitat nove vrijednosti I vidjet jel uspjelo
osim toga već sam ti napisao da moš vidjet raspon gasa negdje na FC pa to namjestit direct u reglerima
Što se tiće zvukova,moraš malo proučit kako namjestit ESC,ta zato si ih valjda I flešo...stavke na koje valja obratit pažnju su timing(medium to high),DEMAGNETIZATION (high to medium) I Damping (koji se na simon k nekak drugačije zove,možda active freewheeling ne može na svim esc neg uglavnom ovi što imaju sve NFETove unutra,vidi listu),najbolje pokušat nać nečije postavke koje mu dobro rade
evo što kaže glavni koji je napiso BLHeli(koji osim toga ima zadnju verziju 11.2 sa raznim poboljšanjima)
--------------------------------------------------------------------------------
I do not have the 390kV, but I do have a Multistar 490kV that I tested.
Using a Plush Nfet 30A at 4S with BLHeli rev 11.2, accelerating instantly from 1200us to 2000us throttle.
- Medium timing, Demag off: Squeals!
- High timing, Demag off: Good instant acceleration
- Medium timing, Low demag: Good acceleration, maybe marginally slower
- Medium timing, High demag: Good acceleration, maybe marginally slower
So, as expected, high timing helps very well but most often at the cost of reduced efficiency.
And demag comp also helps, often at a slightly reduced acceleration.
So as a user, it is your tradeoff of acceleration versus efficiency.
I can not see that the motor heats up at high demag. Under what conditions is that?
I naravno linkovi za čitanje su ti tu sa desne strane
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhR02IDNb7_MdEhfVjk3MkRHVzhKdjU1YzdBQkZZRlE#gid=0a rasprava o blheli tu
http://www.helifreak.com/blog.php?s=6f27a750df0dbb367fd05ebba713a5a8&b=2001
Some days you feel like the Wright Brothers.
And some days you're Icarus.