više nije samo lokalno....
http://www.jutarnji.hr/video--nlo-kruzio-nad-varazdinom--svjetleci-objekt-na-nebu-uznemirio-gradane/1170534/
fascinira kolko su novinari retardirani.... još koji dan i ispalo bu da je model bil na visini od 1km a ne 80m kolko je navodno stvarno bil
no to je i za očekivati od ljudi koji su željni bombastičnih naslova a nesposobni su pretipkati napisano....
s druge strane opet je zanimljivo stajalište ljudi na forumu
znači ispada da svi koji su nekaj komentirali ili bar večina misli da je letenje iznad ljudi sa modelom od 5+kg u redu??
a kad se neko sranje dogodi onda budu svi kukali zbog raznih limita i zabrana koje budu došle
moj stav je ako imaš 2m sablje na heliću, maši njima 5cm od svoje glave kolko te volja... ali igra sa tuđim životima nije fora
isto tak ja nemam ništ protiv ruskog ruleta, poznata igra, poznata pravila... može igrat tko god želi
ali da netko igra ruski rulet pred tuđim glavama samo je pitanje statistike kad se bu potrefilo... možete tu opravdavat na 100 načina svoje stavove ali ishod je samo jedan... čekamo kad bu nekog model ozbiljno ozljedil ili zatukel pa da dođu pravila za modelare i modelare kamermane
neko duže vrijeme nisam bil na forumu i skoro da sam pozabil zakaj....
danas se logiram i gle čuda... vratilo mi se odmah