Odg: rc helic pomoc
Reply #7 –
Za mene je helić ako ima kolektiv i cikliku, dopuštam da je na repu motor a ne remen ili vratilo. Veličina od 250 na više.
Sve ispod toga su igračke, i za moje oči srednjegodišnjaka premale točkice da bi se vježbala orjentacija.
Quad i helić ne lete na istom principu i nije za usporedbu. Ako se snalaziš sa quadom ne znači da se snalaziš i sa helićem. Nema self level i back to home.
Bolja vježba orjentacije mi je na simulatoru.
Ima tema za početnike gdje je elaborirano koji i zašto su helići za početnike. Mnogi su i odustali jer sa tim igračkama nisu mogli postići što su htjeli - kolko para tolko muzike - skuplje i veće bolje leti.
A i ne možeš sa utve na miga...
Naravno puno ovisi o tome koliko si sposoban pilot, nekome treba manje koraka a nekome više, da nauči ono što ga zanima.
Novac je isto ograničavajući faktor, možda bi i letio 500-tku, ali ima se love za nešto manje, i to je to...
U stavri svatko ima svoj put, zavisno od frenda koji ga savjetuje, jel čita forume, jel ide u neki klub ili je sam na livadi, ili je najpametniji i neće nikoga slušat ... Glavno da se čovjek zabavi i opusti u ova stresna vremena.
MC3030, TX15
Tundra, Extra, Fusion, OMP