Skip to main content

Topic: Jaguar 280 "balza folija" by Mario (Read 39697 times) previous topic - next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Jaguar 280 "balza folija" by Mario

Pa da krenem.Nacrt mi je dao jedan kolega sa foruma(Sinisa).I ovim putem se još jednom zahvaljujem na nacrtima . ;) Kao što se vidi i nije baš komplicirano ali zahtjeva nešto malo  vještine kod rezanja,ljepljenja i oblačenja u foliju.Model je dugačak 40cm a raspona 64cm,težinu neznam još 8) .Nešto balze imam nešto će se trebat dokupit,uglavnom balza 1,2,3,4 mm i letvice. :)
SLIKE:

Odg: Jaguar balza folija

Reply #1
Mario Bog!

Kako sam već  rekao Siniši imao sam namjeru i sam graditi Jaguara.
 Evo ti šaljem u prilogu nacrt sa suplementima za Jaguara u pdfu.
Nadam se da će pomoći.

[attachimg=1]

Lp,
I

Odg: Jaguar balza folija

Reply #2
Mario Bog!

Kako sam već  rekao Siniši imao sam namjeru i sam graditi Jaguara.
 Evo ti šaljem u prilogu nacrt sa suplementima za Jaguara u pdfu.
Nadam se da će pomoći.

[attachimg=1]

Lp,
I
@k.i.v:Puno hvala ,dobro će mi doći taj nacrt :)
@Diogen:Neznam kaj da kažem?Jedino ovo:Probat ću ga napravit pa kako ispadne ;)

Odg: Jaguar 280 "balza folija" by Mario

Reply #5
balsa 20/10, 100/10

kaj to znači ?
Cesna 1,6 m nitro
F-14 Playboy edf
Easy Glider Pro
Extra 260 PA
Extra 300 ( pred kraj izrade ), Pitts u izradi

Reply #7
Rekao bi da su to dimenzije balze potrebne za izradnju određenog dijela. Bez debljine.
Spektrum dx7s i razni modelčeki

Reply #9
Ti se razlomci odnose na debljinu balze od koje je potrebno izraditi određeni dio.
Zašto ih pišu u obliku razlomka.. neznam.. no francuzi su uvijek u svemu posebni pa vjerojatno postoji neki njima sasvim logičan i prihvatljiv razlog..

LP K.

Reply #10
Ti se razlomci odnose na debljinu balze od koje je potrebno izraditi određeni dio.
Zašto ih pišu u obliku razlomka.. neznam.. no francuzi su uvijek u svemu posebni pa vjerojatno postoji neki njima sasvim logičan i prihvatljiv razlog..

LP K.
Crash, pokvario si nam zabavu !  Idemo , dapače već smo počeli raditi model, a ni ne znamo koji nam materijal treba!

Čitanje nacrta - pih, kaj će mi to, ionako improviziram. Glavno je da slikice idu redovito .... sve mi se čini da ću pitati autora da ovo prebacim u "Vic do vica".

"Corde a piano 10/10" - žica 1 mm , klavirska ! :D :D
Damir

Reply #11
Ispričavam se na pokvarenoj zabavi kolega...

neće se ponoviti :)

a slike s nestrpljenjem očekujem..

taj nacrt imam doma.. i dobro će mi doći ideje za gradnju kad jednom ulovim vremena za njega

Reply #12
Idemo slike!!!!!!! ,sve ispod cijene :D znate mene :D :D :D ;) :) .Uglavnom pripasivo sam rep za horizontalac(nisam ga još zaljepio),ništa puno, ali mene veseli ;D ;) .Zabava i dalje traje ;D 8) .
[attachimg=1]

Reply #13
Tko će prije...

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.

Reply #14
Sad ste me ubili, kaj je najbolje setup imam, milim da budem i ja jednog složio jel jednostavno izgleda.
Spektrum dx7s i razni modelčeki