Skip to main content

Topic: P: AVIOS (PNF) KingTwin 1700 Sports/Scale Executive Turboprop Airplane (1700mm) (Read 20 times) previous topic - next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

P: AVIOS (PNF) KingTwin 1700 Sports/Scale Executive Turboprop Airplane (1700mm)

Prodajem potpuno novi "AVIOS (PNF) KingTwin 1700 Sports/Scale Executive Turboprop Airplane (1700mm)". Uz taj model je uključen još jedan isti model KingTwin koji je pao na prvom letu i treba par zahvata za popravak. Model leti na 4S.

Prvi KingTwin sam uzeo, poletio i nespretno sletio te uzeo nove dijelove za popravak. U međuvremenu dok sam čekao da dođu rezervni dijelovi sam kupio još jedan pa sada imam dva sa rezervnim dijelovima (krila, elevatori, rep...). Drugi nije jako oštećen i može se lako popraviti.

Cijena za sve u kompletu 450€.

Komplet sadrži novi model, razbijeni model+2xnova glavna krila+rep+novi elevatori+ostala oprema za dovršiti model.

Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.