Ma ja se samo malo šalim, naravno da su perfektni svi ti helići, ova usporedba s golfom je glupa i nekakva poluzafrkancija.
Npr. meni je Outrage predivan, nešto bolji p/w ratio i tak. Da MSH ima Protosa 550-600, ne bih uopće razmišljao
Iskreno, ne vidim zašto bi itko kupio orig. Align, jer ako malo škicaš online shopove, za istu ili malo manju lovu dobiješ isti heli (klon) s duplo boljom elektronikom (npr. V-Bar umjesto 3GX-a, bolji servači, bolji ESC...)
Ja bih uvijek prije odabrao bolji heli na kojem piše Tarot, HDX, KDS, ALZRC, Gooch, CopterX... nego lošiji original.
Problem je što nije bilo ničeg na tržištu većeg od 500ke, nadam se da je CopterX pokrenuo trend
Da Tarot izbaci 550 ili 600, razmislio bih o tome.
BTW na mome ne fali ništa od elektronike da bude kak ti veliš "jače brže više", samo motor. I Tarot dijelovi su uz bok Alignu, ali ne možemo kak ti veliš izmjerit koji konkretno su bolji, ali što se tiče tolerancije u proizvodnji - ista stvar, nigdje nema lufta, sve je fino obrađeno, beba, a razlika u cijeni pojedinih dijelova je dupla.
A kaj se tiče HK - bježite od toga ak mislite ozbiljnije letjeti (može se i on složiti da bude dobar, ali onda više kit ne košta 60$)