kaj reci..odlican dan..nebi covjek rekao da ce biti kolona automobila a jos vise aviona i helica u zraku..
da,sigurnost prije svega i trebat ce dogovoriti neka pravila no cini mi se da je ekipa svjesna svega i da nece biti problema s time. i dat cemo naputak ekipa da avanturisticke precice a la Boris izbjegavaju hehe (osto jadan u blatu...da mi je samo znati koji je put on tamo vidio)..
rostilj..naravno..master chef je jos jedan u igri pa ruku nece falit..a novaca za meso i cugu cemo vidjet..ali, neka se dimi dok se leti
mjesto kao mjesto je odlicno..zaista ogromna livada koja je vrlo blizu i jezera (koje nije duboko i nema zlih zivina unutra-znam to mjesto s partijanja i ribicije) tako da letaci ali i brodomaketari imaju super mjesto za okupljanje i druzenje
kaj se tice mojeg letenja..zlo i naopako...prvi put mi poletel spori i let je bio sasvim ok..drugi put sam se bahato pozurio i kao mogu ja to bacih cessnu iz ruke i naravno, slagao sam je cijelo popodne

ode elisa i prednji kraj (poklopac motora)..no nema sanse da me obeshrabri..vec je sredena, ojacana, s izmjenjenom citaj smanjenom tezinom nosa i oboje smo spremni za sutra..ma da i kisa pada idem poleti s njom jednom kud puklo da puklo..nadam se ne vise nista na avionu

uglavnom, totalno iznenadujuce spontano okupljanje, uz jako puno modela i pilota. neka se tako i nastavi.
a kaj se mene tice, ko god je zainteresiran, sutra se leti (ok ok ak buju sjekire padale nebumo glumili gljive na livadi) ali robi i ivek, ak ne na savi i ako se ekipa nebu skupljala mozemo mi negdje po kvartu malo letat
eto, divna subota i divan maiden..cak je opet letna cessna, rekli bi, nisam je jako tuko
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.