Skip to main content

Topic: dal vam dolaze paketi ?? (Read 1079532 times) previous topic - next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Odg: dal vam dolaze paketi ??

Reply #2010 –
Isto tako se i meni danas pokazalo!

Reply #2011 –
Na carini pogledaju, po potrebi ocarine  pa vrate u poštu na dostavu..

Sent on the road from my iPhone feat. Tapatalk
Multirotor FTW!

Reply #2012 –
Hm, nada umire posljednja...čini mi se da izvjestan broj krznenih moram još potrošiti za jedan običan FrSky telemetrijski DHT-U.
Ako me dohvati teta Jadranka, sljedi vazeljin  :'(
Dam-nedam.

Iskreno nema pravila, nekoliko puta sam dobivao doma paket sa trakom carine (paket je bio otvaran) a nije bilo carinjeno. Oni se pale na velike i teške pakete to odmah misle da i nekaj vrijedi....

Reply #2013 –
Kad smo kod carine, jeste imali problema s radio opremom? Čekam ovaj Boscam 5,8ghz 200mw FPV set pa me brine da ga ne bi vratili ili uništili na carini?

Reply #2014 –
Cijena je glavni parametar,  a odašiljače ne doživljavaju. Meni paketi znaju doć do carine, pogledaju i vide da nije ništa skupo pa isti dan ili drugi vrate u poštu za daljnju dostavu. Ako se carini, a uz paket je račun, ti to ocarine relativno brzo i vrate u poštu za dostavu (isti dan ili unutar dan dva). Ako nema računa onda im moraš poslat račun i računaj 8 dana čekanja da obrade pošiljku. Nadam se da sam pomogao, ovo su moja dosadašnja  iskustva...

Poslano s tableta putem TapaTalka

Multirotor FTW!

Reply #2017 –
Eh, kada bi odgovarali... odgovora nema već 9ti dan :-X

Je l tko naručivao poslije 18.1.14?

Reply #2018 –
Imali li tko slučaj da mu se Fiji post tracking broj ne pojavljuje na tracingu gotovo mjesec dana? Poslano iz HK 18.1.2014, paket od 14.1.2014 je urednos stigao prekjučer.
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=LX100263424FJ
Javi se na HK chat, jedino pravo riješenje...

I meni se ne pojavljuje već mjesec dana.
Na chat sam pokušavao satima da mi se netko javi, 2-3 dana, sad sam poslao na customer support upit i dobio ticket.
Ako se i dalje nitko ne bude javio, ode ja na dispute Paypalu.
Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.

Reply #2019 –
Postali su dosta neozbiljni.

Iz HK EU naručim EDF jet + par baterija. Baterije su komotno neučvršćene stavili u kutiju s avionom, te je avion stigao s oštečenjima kontrolnih površina, canopy-a itd. Ok, dobio sam refund. ;D

Opet HK EU, naručim morčić i accessory pack za njega (mount + prop adapter) i stigne motorić bez accessory packa. Ok, dobijem refund za accessory pack. Ali imam motor s kratkom osovinom kojeg mogu sada samo gledati.  :'(

Paket od 14.1.2014 je uredno stigao.

Paketu od 18.1.2014 ni traga ni glasa. Mislim ono, jeftin shipping, ali svejedno. :(

Reply #2020 –
Dolaze, 1 dan s Fast-Lada :)

Reply #2021 –
naručivo 7.2 jesam dobio nisam

Reply #2023 –
Dučan u UK....samo teško da ćeš nać što ti treba...

Reply #2024 –
fast-lad.co.uk

Vrhunski odnos prema kupcima, vrhunska usluga i vrhunska roba :) Cijene po mom mišljenju fenomenalne, kad uzmemo u obzir da nema carine, shipping ekspresno brz, jednom mi je došao skureni Castle Creations regler koji mi je skurio novi Scorpion motor, poslao im sve nazad i u roku od par dana mi poslali novi regler i motor.
Najviše su orijentirani prema helijima, ponešto multija, ali nađe se svašta