Odg: Team Lahor Reply #360 – October 13, 2013, 07:19:00 pm Evo još jedna snimka od nas... Ovog puta smo snimali golf teren u Posušju. Prikupili smo ponešo snimki iz arhive i sklopili u jedan video, snimano sa GoPro Hero 3 black, Gopro Hero 2 te s novim Olympus DSLR-om... Uzivajte.. http://www.youtube.com/watch?v=GIgnxfi1OkQ Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Team Lahor Reply #361 – October 13, 2013, 08:20:16 pm Lijepo i profi ...dragi Stipe...kakav dobar teren . Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Team Lahor Reply #362 – October 13, 2013, 08:22:20 pm Hvala, da lip je teren, ali je još u izgradnji... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Team Lahor Reply #363 – January 05, 2014, 05:38:46 pm Radim na jednom projektiću.. za sad je to kako je na slici, sljede retraki i Phantom u X8 izdanju...[attach=1] Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Team Lahor Reply #364 – January 11, 2014, 06:40:27 pm [attach=1]fotka iz još jednog filma na kojem radim.. Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Team Lahor Reply #365 – January 11, 2014, 06:54:54 pm Vidi se Stipe da imaš umjetničku crtu...sviđa mi se kontrast boja krovova i fasada... Živio i svako dobro... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Lahor Film Reply #366 – January 27, 2014, 10:28:27 pm Imotski - Grad na goriEvo još jedan video od mene za vas dragi forumaši, uživajte!Imotski - Grad na goriImotski je grad u Hrvatskoj, središnjoj Dalmaciji te administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji.Imotska krajina smjestila se iza planine Biokovo, u dalmatinskom zaleđu na granci Hercegovine s Dalmacijom. Zauzima prostor od oko 600 km2. Sa sjeveroistoka je omeđena bosanskohercegovačkom granicom, s juga Makarskim primorjem, a sa sjeverozapada sinjsko-omiškim prostorom. Nalazi se na nadmorskoj visini od 260 metara (Imotsko polje) do 440 metara (grad Imotski).Grad Imotski ima dva bisera prirode: Crveno i Modro jezero. Modro jezero ljeti postaje kupalište. Uređenim serpentinama kupači se spuštaju sve do jezera i plaže, dok Crvenom jezeru zbog prestrmih litica koje ga okružuju nije moguće pristupiti. Prostor Imotske krajine možemo podijeliti u tri prirodne cjeline: krško područje uz obod polja, te prostrane krške površine i uvale na širem prostoru - imotsko polje, kao veliko tektonsko ulegnuće, te planinski masiv Biokovo.Imotski i Imotska krajina imaju sredozemnu klimu. Najniža zabilježena temperatura je -13°C. Temperature se ljeti mogu popeti i do 43°C, pa tu raste uglavnom borova šuma. Najviše ima čempresa, alepskog te dalmatinskog crnog bora. Ima i šuma hrasta medunca te crnike. Ovdje od raslinja prevladava makija - zimzelena šikara, a ima i smilja. Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Team Lahor Reply #368 – January 27, 2014, 11:15:45 pm odlicno. Jako lijepo mjesto, drugi puta kada budem u blizini obavezno cu navratiti. Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: Lahor Film by. Stipe Šurlin Reply #369 – January 28, 2014, 12:16:26 am hvala vam! Banga slobodno navrati, lijepo ću te dočekati! Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Lahor Film by. Stipe Šurlin Reply #370 – January 28, 2014, 05:05:56 pm Stipe je zakon......tako treba.....hvala.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Lahor Film by. Stipe Šurlin Reply #371 – January 28, 2014, 06:04:36 pm Stipe ,najbolja si propaganda za grad i lijepi kraj sa dva prekrasna krška jezera. Izgleda kao da je stao u vremenu sa svojim lijepim kamenim fasadama. Snimaj još, uživali smo u videu i glazbi. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Lahor Film by. Stipe Šurlin Reply #372 – January 28, 2014, 08:17:00 pm Quote from: Remote on January 28, 2014, 05:05:56 pmStipe je zakon......tako treba.....hvala.... Hvala lijepa Messi!Quote from: bodul on January 28, 2014, 06:04:36 pmStipe ,najbolja si propaganda za grad i lijepi kraj sa dva prekrasna krška jezera. Izgleda kao da je stao u vremenu sa svojim lijepim kamenim fasadama. Snimaj još, uživali smo u videu i glazbi.Vjeruj mi zbilja je grad i stao u vremenu, mislim da je među najnerazvijenim gradovima u HR i zbilja šteta. Usrećuje me ovaj hobby pa stoga će biti još mnogo snimki a naručito nakon nabavke ovog fantoma koji mi je dopustio još veće mogućnosti da se kreativno izrazim. Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Lahor Film by. Stipe Šurlin Reply #373 – February 01, 2014, 10:54:30 am Još jedan video koji sam radio, a radi se o glazbenom spotu grupe Moć Tišine za pjesmu Jesen. Imaju dva kadra koja sam stavio iz zraka. ta dva kadra su bez ikakve stabilizacije, bez usporavanja i to na vjetru.. moram vam iznjeti da sam jako oduševljen ovim arrisom 3000Dragi forumaši uživajte u lijepoj pjesmi:www.youtube.com/watch?v=4tAU8i2KujM Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: Lahor Film by. Stipe Šurlin Reply #374 – February 01, 2014, 11:31:42 am Tako je Stipe...bravo....pri kraju spota mi je najdraže odvajanje vodenih kapi...slow-motion... Šaljem ti srdačne pozdrave iz Splita .. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes