Da ne započimam novu temu, ovo malo čudo od QR bube isto pati od šuma na napajanju RX pločice, rješenje je ubaciti mali SMD solid state elektrolit kakve se može obično sresti na matičnim pločama laptopa i rade u step-down regulatorima za napajanje procesora, to su very low ESR kondići, ja sam našao od 470uF 6V8, na njega sam nalemio žice, presvukao ga termo bužirom te žice zalemio paralelno na blok koji se već nalazi na RX pločici, bitno je paziti na polaritet. Nakon par sati testiranja zaključio sam da ima cijeli niz prednosti a samo jedan nedostatak, Ladybird je sada teža za oko 0,5g
Prednosti su slijedeće: Poboljšana stabilnost letenja, sada se može malo odvadit gaina na žiroskopima a da ne gubi stabilnost što omogućuje bezbrižno letenje na vjetru a da se ne dogodi da se prekobaci, malo duže letenje, vjerojatno zato što se smanjilo zagrijavanje baterije, malo bolji i stabilniji domet pošto smo maknuli šum s napajanja RX-a, integrirani sklop za zaštitu baterije i spuštanje quada sada radi mnogo preciznije.
Video i slike kako je kond ugrađen te također ledice
http://www.youtube.com/watch?v=0kW9wQyCRFs