Skip to main content

Show Posts

This section allows you to view all Show Posts made by this member. Note that you can only see Show Posts made in areas you currently have access to.

Messages - Racoon

1
Oglasi ::: Ostali modeli / HSP 1:10 Nitro 4WD
HSP 1:10 4WD Nitro. Stavljen novi motor, nove gume i nova karoserija. Dolazi s ostatkom goriva s slike i nesto dijelova.  Potrebno je samo ubacit novi drive shaft izmedu centralnog diffa i prednjeg jer je puknuo. Mislim da cak isti i ima u tim dijelovima uz njega. Samo se stavi TX/RX i deri! Cijena 800kn fixno. Samo osobno preuzimanje u ZG!
4
MultiRotor / KK 2.0 motori se neokrecu.
Evo od kolege modelara sam nabavio quadcoptera s KK 2.0 plocom, no imam problem da mi se motori uopce neokrecu. Nema nikakvog Error-a, Rx/tX input uredno vidi ali se nista nedogada kad dodam Throttle.
7
Samogradnja / Odg: Mig 21 EDF
Mislio sam uzet Beanies nacrt isprintao sam na dva B0 papira 140% verziju,naime iskoristio bi samo pregrade koje su na tom nacrtu samo za zatvaranje trupa a onda kad se zatvori trup bi izbacio te pregrade i u Turtle decku stavio regler i prijemnik a baterija bi dosla u kabinu,znaci ako bi uzeli samo "okrugli" dio koji je usis na avionu islo bi oko cca 2cm unutar usisa,tako nebi zrtvovao intake pa bi EDF imao dosta zraka.Jedino CG bi se promijenio sto bi moglao jedino ispravit s pomicanjem EDF-a jer baterija je skoro pa oko sredine aviona.
12
Početnici / Odg: problem
Meni je znalo prije biti baterije,npr Intersparove ili neke znj baterije su nesto manje pa mogu setati unutar stanice,probaj par puta lupit di su baterije dok stanica radi,vidi jel prekida.